Dutch Design Wisdom Tiles

De kartonnen Wisdom Tiles van Dutch Design Brand zijn een leuk middel om te laten weten dat je aan iemand denkt. Schrijf een bericht op het tegeltje en bezorg deze persoonlijke boodschap door de brievenbus.

Dutch Design Wisdom Tiles

Een vierkant tegeltje met een wijze spreuk: vroeger waren ze in elk huishouden te vinden. Geïnspireerd door deze oude traditie heeft Dutch Design Brand de tegeltjeswijsheden in een nieuw jasje gestoken. Hun Wisdom Tiles zijn verkrijgbaar in negen vrolijke prints en gemaakt van stevig en duurzaam karton. Het karton is FSC gecertificeerd en wordt in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het inpakken, opslaan en leveren van de tegeltjes wordt allemaal verzorgd door een sociale werkplaats in Amsterdam. Door het glanslaminaat en de hippe designs zijn ze niet van echt te onderscheiden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK