Drukkerij van Tuijl en Snep slaan de handen ineen

Drukkerij SNEP heeft per 1 januari 2024 drukkerij Van Tuijl overgenomen. Beide drukkerijen zijn in Eindhoven gevestigd.

Snep

Antonio van Tuijl van Drukkerij Van Tuijl in een bericht op de website: “Jaren heb ik met veel plezier, passie en trots gewerkt aan ons familie bedrijf. Een drukkerij waar een hoogwaardig, professioneel product gemaakt wordt door een gemotiveerd team van medewerkers. Al langer speelde bij mij de gedachte om, gezien mijn leeftijd, wat vaart te minderen en het stokje zo langzamerhand te gaan overdragen. Ik kan trots melden dat dit is gelukt! Belangrijk voor ons was natuurlijk de continuïteit voor klanten en net zo belangrijk, een veilige haven voor onze medewerkers. Ik ga hier samen met Ronald Snep en zijn team zorg voor dragen.”

Er zal de komende tijd niet zichtbaar veel veranderen, behalve de samenvoeging naar één locatie. “De naam Drukkerij van Tuijl blijft bestaan, het team zal betrokken blijven bij de organisatie zoals dat voor u altijd vertrouwd is geweest via het klantencontact en projectmanagement. Alleen het adres is veranderd. Wij zijn voortaan gevestigd aan de Langendijk 9 op industrieterrein De Hurk in Eindhoven.”

Bron foto: website Drukkerij Snep


Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK