Dimix breidt salesteam uit om aan groeiende vraag te voldoen

Dimix, als leverancier van digitale printoplossingen actief in Breda en Genk, laat weten het salesteam te hebben uitgebreid. Dat doen ze met maar liefst 3 salespersonen die zo de groeiende vraag in zowel Nederland als België beter kunnen bedienen.

Dimix: “De nieuwe medewerkers zullen zich richten op het vergroten van het aantal Dimix klanten en het versterken van de relaties binnen het bestaande klantenbestand. Door de expertise en ervaring van deze nieuwe medewerkers kan Dimix haar klanten nog beter persoonlijk adviseren en oplossingen op maat bieden.”

Dimix Blogpost Sales

Jessie Gabriëls startte al in april 2023 en concentreert zich op het bedienen van de klanten in regio Zuidwest Nederland. Zij is bovendien voor geheel Dimix actief met digitale communicatiemogelijkheden zoals Instagram en LinkedIn. Voor Noordoost Nederland is per 1 juli jl. Isa Kacmaz gestart. Isa is gespecialiseerd in inkjet media en sign producten.

In België is Geert Vande Walle er per 1 juni bijgekomen. Geert brengt uitgebreide kennis en ervaring in de printsector met zich mee en zal zich richten op het versterken van de positie van Dimix in de Franstalige Belgische markt, met name in Wallonië. Hij zal nauw samenwerken met bestaande klanten om hun behoeften beter te begrijpen en oplossingen op maat aan te bieden.

Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen.

Foto: V.l.n.r. Isa, Jessie en Geert. Bron: website Dimix.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK