Design van golfkarton

Een duurzame lamp van golfkarton als fraai design in je huiskamer. Dat is een van de fraaie ontwerpen die Anja Brakenhoff en Arjen Abbestee maken. Abbestee, opgeleid aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, vormt samen met zijn collega Brakenhoff het collectief Werpdesign. Dit atelier maakt onder meer lampen(kappen) van duurzame materialen, waaronder gerecycled golfkarton. Van gerecycled golfkarton maken zij luxe designlampen. Hun filosofie: We maken liever hier ter plekke een mooie unieke lamp in plaats van deze met containers vol uit China te laten aanvoeren. En wij ontwerpen spullen van duurzame materialen.

Informatie: kijk op werpdesign.nl.
Bron: papierenkarton

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK