Belgische en Nederlandse golfkarton samen

samenwerkenDe Belgische en Nederlandse Golfkartonindustrie zijn samen gegaan in een nieuw samenwerkingsverband: Corrugated Benelux Association (CBA), gevestigd in Brussel. Om juridische redenen wordt de Nederlandse inbreng in deze associatie geleverd via de eveneens opgerichte Stichting Golfkarton. De Belgische Vereniging van Golfkartonfabrikanten en de Nederlandse Vereniging Golfkarton houden daarmee op te bestaan. De Vereniging Golfkarton heeft als zelfstandige organisatie vanaf 1949 gefunctioneerd.
De golfkartonindustrie produceert een grote variëteit aan omverpakkingen, displays en trays. Voor food- en non-foodproducten is golfkarton de meest gebruikte transportverpakking.
Bron: golfkarton.org


 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK