Belgische en Nederlandse golfkarton samen

samenwerkenDe Belgische en Nederlandse Golfkartonindustrie zijn samen gegaan in een nieuw samenwerkingsverband: Corrugated Benelux Association (CBA), gevestigd in Brussel. Om juridische redenen wordt de Nederlandse inbreng in deze associatie geleverd via de eveneens opgerichte Stichting Golfkarton. De Belgische Vereniging van Golfkartonfabrikanten en de Nederlandse Vereniging Golfkarton houden daarmee op te bestaan. De Vereniging Golfkarton heeft als zelfstandige organisatie vanaf 1949 gefunctioneerd.
De golfkartonindustrie produceert een grote variëteit aan omverpakkingen, displays en trays. Voor food- en non-foodproducten is golfkarton de meest gebruikte transportverpakking.
Bron: golfkarton.org


 

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK