Definitief einde voor Meerkat

meerkatDe videolivestreamingsapp Meerkat stopt met livestreamen. De oprichter, Ben Rubin, heeft op Twitter laten weten dat Meerkat niet langer in de AppStore staat (en ook niet in de Play Store voor Android).
Meerkat werd vorig jaar plots heel populair maar kreeg te maken met hevige concurrentie van Periscope, dat werd overgenomen door Twitter, waarna Meerkat van de markt werd gedrukt.
Het bedrijf achter Meerkat, Life on Air, liet dit voorjaar al weten niet meer te investeren in videolivestreamingsdienst. Life on Air introduceert een nieuwe app voor videocommunicatie: Houseparty. Hierbij kunnen maximaal 8 mensen online videostreamen binnen de groep. Houseparty zou al een miljoen gebruikers hebben.
Bron: tweakers


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK