Definitief einde voor Meerkat

meerkatDe videolivestreamingsapp Meerkat stopt met livestreamen. De oprichter, Ben Rubin, heeft op Twitter laten weten dat Meerkat niet langer in de AppStore staat (en ook niet in de Play Store voor Android).
Meerkat werd vorig jaar plots heel populair maar kreeg te maken met hevige concurrentie van Periscope, dat werd overgenomen door Twitter, waarna Meerkat van de markt werd gedrukt.
Het bedrijf achter Meerkat, Life on Air, liet dit voorjaar al weten niet meer te investeren in videolivestreamingsdienst. Life on Air introduceert een nieuwe app voor videocommunicatie: Houseparty. Hierbij kunnen maximaal 8 mensen online videostreamen binnen de groep. Houseparty zou al een miljoen gebruikers hebben.
Bron: tweakers


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK