De drie winnaars van de VIGC Hackathon volgende week bij ‘Het Congres’

Opinry, Shiprz en ScanTheProfile zijn de drie winnaars van de VIGC Hackathon die afgelopen week werd gehouden. Naast geldprijzen zijn de prijswinnaars volgende week te gast bij ‘Het Congres’ om hun ervaringen te delen en een toelichting te geven op de door hun ontwikkelde innovaties.

Opinry

Opinry is de start-up van Julie Dumoulin. Met haar Opinry-platform wil zij het ontwerp-
proces van verpakkingen en labels optimaliseren.

Met Opinry wil Dumoulin het ontwerpproces van labels en verpakkingen rationaliseren. “Het gaat om weten wat werkt”, zegt Julie Dumoulin.

“Opinry is een platform waar je als merkeigenaar ontwerpen van verpakkingen kan laten analyseren en optimaliseren volgens de specifieke behoeften van je doelpubliek.” Het platform combineert
AI-technologie en menselijke meningen.
“De combinatie van datagebaseerd design en creativiteit zorgt ervoor dat uw product beter verkoopt, meer naamsbekendheid creëert en uw doelen bereikt”, zegt Dumoulin.

Tweede en derde prijs

De tweede prijs ging naar het Panamese team ‘Shiprz’. Dat team werkt een idee uit om in de e-commercewereld gesponsorde verzendlabels te introduceren. De derde prijs was voor de technologische oplossing van ‘ScanTheProfile’ van Esko. Zij ontwikkelden een zeer toepasbare (cloudgebaseerde) technologie uit om onbekende kleurprofielen te achterhalen, op basis van een spectrale scan van het afgedrukte voorbeeld. Daar gaan we vast meer van horen.

Partnerbijdrage, lees alles over Het Congres op 9 november bij printmedianieuws.
Foto: grafisch-nieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK