Cover in 3D

comic2De liefhebbers van comic books zijn zeer traditioneel. Eerdere pogingen om de magazines te digitaliseren – bijvoorbeeld beschikbaar maken voor tablets – zijn mislukt. De echte comic-liefhebber hecht aan zijn eigen magazine. Een echte vernieuwing is dan ook een comic book met een 3D-geprinte cover, die CoKreeate samen met de beroemde ex-prof worstelaar Brimstone heeft gemaakt. CoKreeate is gespecialiseerd in het ontwerpen van 3D-kunstvormen en –portretten waarbij zij gebruik maken van Artec Eva scanner. De covers zijn geprint op een Zcorp 3D printer (zandsteen). Uitgever Hound Comics heeft een limited edition van ‘Brimstone and the Borderhounds’ uitgegeven. Comic books zijn sowieso collectors items, en dat geldt zeker voor zo’n exemplaar. Bron: 3dprint.com

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK