Control Media hield ‘Happy Week’

Control Media hield afgelopen week ‘Happy Week’. Een evenement gericht op het werkgeluk van haar medewerkers. Volgens directeur Leon van Nunen was het een groot succes. De foto’s laten zien dat de werknemers er net zo over denken.

Control Media Happy

Van Nunen: “Tijdens deze speciale week hebben we verschillende activiteiten geïntroduceerd om het werkgeluk van iedereen te vergroten. Onze medewerkers konden deelnemen aan allerlei leuke en inspirerende activiteiten. Van ontspannende pilates-sessies tot energieke bokstrainingen, en zelfs jongleren en cocktails maken.”
 
Het doel van de Happy Week was niet alleen om de medewerkers te laten genieten van een welverdiende pauze, maar ook om bewustwording te creëren over het belang van werkgeluk. Van Nunen wil benadrukken dat gelukkige werknemers bijdragen aan een positieve werkomgeving en succesvolle resultaten voor Control Media.
 
Tot slot: “We willen graag al onze medewerkers bedanken voor hun enthousiasme en deelname aan de Happy Week. Jullie maken Control Media tot een geweldige plek om te werken!”

Bron: LinkedIn

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK