Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Communicatie met hersengolven is de toekomst

BB150707 GedachtenFacebook CEO Mark Zuckerberg vertelde in een vraag-en-antwoord op zijn Facebookpagina dat hij verwacht dat we in de toekomst geen smartphones of pc’s nodig zullen hebben om met elkaar te kunnen communiceren. In plaats hiervan zullen we rechtstreeks met elkaar communiceren van brein tot brein, telepathie met andere woorden. “Ik geloof dat we ooit in staat zullen zijn om gedachten naar elkaar te verzenden met de hulp van technologie”, schreef Zuckerberg in een antwoord op de vraag wat de toekomst voor Facebook inhoudt. “Je zal gewoon aan iets kunnen denken, en je vrienden kunnen dan onmiddellijk hetzelfde ervaren.”

De vraag is waarschijnlijk niet of dat ooit mogelijk zal zijn, maar wel wanneer, aldus The Washington Post. Er wordt momenteel gigantisch veel onderzoek gevoerd naar zulke zaken. Wetenschappers proberen onze gedachten te meten op basis van hersengolven, en dat onderzoek gaat traag maar zeker verder.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK