Clear Channel en Conversation International spelen in op klimaattop

Wereldwijd rollen Clear Channel en Conversation International een campagne uit op hun digitale
out-of-home displays. De uitingen zijn voorzien van een QR-code die verwijzen naar prachtige geluiden uit de natuur.

Clear Channel Campage

De geluiden komen uit de meest indrukwekkende natuurgebieden, van het Amazoneregenwoud tot de Zuid-Afrikaanse savanne, van de bergen in Zuidoost- Azië tot de Noordelijke Stille Oceaan. Clear Channel steunt de de klimaattop door gratis advertentieruimte aan te bieden op talloze digitale schermen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Daarmee hopen ze miljoenen mensen te bereiken en daarmee het belang van de bescherming van de natuur te onderstrepen.

Bron: sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK