ChristenUnie Rotterdam heeft beste verkiezingsposter van 2022

De ChristenUnie Rotterdam heeft volgens de leden van VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) Magazine de beste verkiezingsposter van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.

Verkiezingsposter Christenunie Rotterdam 1

VNG Magazine organiseerde de strijd om de beste verkiezingsposter ook vier en acht jaar geleden. Dit jaar werd er meer dan vierduizend keer gestemd bericht VNG Magazine. De Rotterdamse afdeling van de ChristenUnie kreeg ruim 34 procent van de stemmen. Op de blauw/witte poster is de Rotterdamse skyline te zien in een hartvorm met de tekst: ‘Voor een stad met een hart’.

De jury prees het winnende affiche onder meer vanwege de herkenbaarheid van de poster. De partijkleuren zijn herkenbaar, maar ook is de lokale connectie goed zichtbaar, door directe en indirecte verwijzingen naar Rotterdam. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK