Buitenreclame zelf online regelen

Een nieuwe ontwikkeling in de doe-het-zelf trend raakt nu ook de buitenreclame. Met een nieuw systeem, SOOOH van Suurland Outdoor, kunnen ondernemers zelf online hun eigen buitenreclame organiseren en activeren via LED- schermen.

Buitenreclame was nog nooit zo simpel en betaalbaar, aldus Inge Vos, medeontwikkelaar van de SOOOH-applicatie. “Ondernemers kunnen nu via het portal www.suurlandonline.nl rechtstreeks hun digitale outdoor reclame regelen, en dat tegen veel aantrekkelijkere tarieven. Wij verwachten dan ook dat dit een gamechanger wordt binnen digital out-of-home advertising.”

SOOOH (Suurland Outdoor) heeft op dit moment zo’n 200 van die systemen met LED-schermen in 45 Nederlandse gemeenten, en er wordt stevig aan de weg getimmerd om dat aantal uit te breiden.

Het werkt heel eenvoudig. Je kiest zelf op welke schermen je wil adverteren en voor hoe lang. Na ontvangst van een unieke inlogcode kan je zelf eenvoudig de advertentie aanpassen en/of beheren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK