Buitenreclame met augmented reality

bb161121-ar-in-hoog-catharijneOp het nieuwe 30 m2 grote digitale scherm “The Grand” in winkelcentrum Hoog Catharijne, draait momenteel een augmented “arctic” experience. Door een virtuele laag over de werkelijkheid heen te leggen verschijnen er elementen in 3D op het digitale scherm. Voorbijgangers zijn ineens onderdeel van een bijzondere omgeving. Gedurende de wintermaanden is het koude poolgebied de virtuele omgeving. De augmented reality thema’s wisselen per seizoen.

Dit project is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen winkelcentrum Hoog Catharijne en Ngage Media. Door het toevoegen van aantrekkelijke (interactieve) content op de digitale schermen, wil Ngage Media passanten nóg meer betrekken en zorgen voor een positieve ervaring. Jeroen Puik (Center manager Hoog Catharijne) is enthousiast over de samenwerking. “De augmented reality experience zorgt voor een optimale beleving bij ons winkelend publiek. Mensen staan stil voor het scherm en maken foto’s van zichzelf in de virtuele omgeving.”

(bron: Signpro)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK