Britse kinder-app Popjam heeft een miljoen gebruikers

BB160905 PopjamDe Britse kind-specifieke app Popjam is een doorslaand succes. Vorige maand passeerde het de grens van liefst één miljoen gebruikers.
Popjam is een mobiele app waar kinderen in de leeftijd van pakweg 7-14 content (vooral foto’s) delen en kunnen meedoen aan games en wedstrijden. Vorige maand maakte eigenaar SuperAwesome bekend dat de app meer dan één miljoen gebruikers heeft. Dat betekent dat ruim 30 procent van de Britse kinderen in de leeftijd van 8-12 Popjam gebruikt. Ze doen dat bovendien intensief: ze besteden dagelijks zo’n drie kwartier op de app. Dat doen de jonge gebruikers met content van onder meer Puffin Books, Bloomsbury, Oxford University Press, Walker Books, Lonely Planet Kids, het stripblad Beano, het educatieve Horrible Histories en YouTubers als AmyLee33. Naast de gebruikerscontent zijn er professionele en educatieve bijdragen, en zijn er uiteraard ook merken aanwezig.
(bron: inct)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK