Bibliotheek promoot met krant 

MBBibliotheek Zuid-Kennemerland promoot haar (boek)materialen en evenementen via de krant MeerBibliotheek! De krant geeft een mooi beeld van wat de bibliotheek allemaal te bieden heeft; van tips voor boeken die je bij ons kunt lenen, leuke activiteiten als workshops en lezingen tot handige diensten.

Ook lees je in de krant wat zij doen op het gebied van duurzaamheid, hoe de Haarlemse schrijfster Wilma Geldof tot schrijven is gekomen en wat de voordelen van de bieb-pas zijn. Verder besteden zij aandacht aan de Spannende Boeken Weken in juni. Zo vind je op de cover een aantal medewerkers van de bibliotheek in een toepasselijke ‘spannende’ rol. Kortom: genoeg interessant leesvoer. Je vindt de krant gratis op alle vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, maar het is ook online te lezen op de website van de bieb.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK