Bekijk de toekomst van AR op MadeWithARKit.com

[video_embed url=”https://youtu.be/iw9MPZoPqCQ” embed_style=”default” width=”640″]

 

AR gaat letterlijk onze wereld veranderen. Dat gaat gebeuren, omdat je smartphone de lens is waarmee de echte wereld en de bedachte wereld samengevoegd kunnen worden. Op MadeWithARKit.com kun je zien hoe ontwikkelaars met de Apple ARKit apps bouwen vol AR trucjes. Van “hoe past een meubel in mijn huiskamer” tot een virtuele rolmaat om je leefwereld te meten. Het zijn nog niet allemaal “gelikte” zinvolle apps, maar als je ziet wat er in een paar maanden na de introductie van ARKit al gemaakt is, dan begrijp je hoe ARKit de digitale wereld kan veranderen. Het wachten is nu op de creatieve ontwerper, die drukwerk met ARKit koppelt aan de digitale wereld. Bijvoorbeeld: een boek dat tot leven komt met een personalisatie die lezers kluistert aan de content.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK