BarberSociety Magazine omarmt de toekomst met AI-editie

BarberSociety Magazine, het Nederlandstalige vakblad gericht op mannenhaar en -verzorging, heeft de primeur in de Benelux met de lancering van een editie die verrijkt is met kunstmatige intelligentie (AI).

Cover Barbersociety Magazine Winter 20232024 430x400 1

Deze wintereditie bevat onder andere een aantal haarcollecties waarin AI een centrale rol speelt. Deze en andere afbeeldingen zijn o.a. gecreëerd door gerenommeerde AI-expert en artist Olivier Teepe, partner van Signature.ai, die een fascinerende samensmelting van mens en machine laat zien. Daarnaast is een deel van de tekstuele inhoud gegenereerd door Brainvine, een geavanceerd AI-programma dat o.a. gespecialiseerd is in het genereren en bewerken van teksten. Alle AI-teksten zijn vervolgens zorgvuldig herschreven en bewerkt door de redacteuren van BarberSociety Magazine om de vertrouwde kwaliteit te waarborgen.

Miranda Vlas, co-founder en hoofdredacteur BarberSociety Magazine: “Ik ben heel enthousiast over deze editie! Het is een prachtige editie geworden en laat goed zien wat er met AI mogelijk is. Zowel bij het vervaardigen van dit tijdschrift als de kansen die er voor de kappersbranche liggen. Ik kan iedereen aanraden ermee aan de slag te gaan.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK