Amazon zet cadeauverpakkingen in de spotlight met Kerst (W)rapper-shop

Amazon.nl trapt het kerstseizoen af met rapper Willie Wartaal als ‘Kerst (W)rapper’ in een nieuwe kerstcampagne, waarin Amazon niet alleen de feestdagen omarmt, maar ook een ode brengt aan de kunst van het geven.

Met de lancering van de ‘Kerst (W)rapper’-campagne´ op de social kanalen van Amazon.nl zet Amazon samen met Willie Wartaal in op de magie rondom het inpakken, zodat iedereen met behulp van zijn inpak-tips & tricks een cadeau om kan toveren in een persoonlijk kerstgeschenk. Want een cadeau geven is niet alleen een handeling, het is een ervaring die begint bij het openmaken van het inpakpapier.

Amazon Brengt De Kunst Van Het Geven Terug Met ?kerst (w)rapper? Willie Wartaal

In een speciale Kerst (W)rapper-shop zijn alle printartikelen verzameld die je helpen om een onvergetelijk kerstcadeau te creëren, waaronder ook het speciaal ontworpen cadeaupapier dat door Willie in de campagne wordt gebruikt. Deze collectie biedt klanten de mogelijkheid om hun geschenken in te pakken in feestelijk inpakpapier, waarmee ze een persoonlijke dimensie toevoegen aan hun cadeaus.

“Als Kerst (W)rapper heb ik als boodschap: geef niet alleen prachtig ingepakte cadeaus, maar deel betekenis, liefde en warmte. Midden in de haast is het inpakken met liefde, of het nu klein of groot, oud of nieuw is. SPREAD THE LOVE MENSEN!”, aldus Willie Wartaal.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK