Avery Dennison kiest Mimaki’s UV-printer voor TrafficJet Xpress printsysteem

Mimaki maakt bekend dat Avery Dennison haar UV-curable inkjetprinter heeft geselecteerd voor haar nieuwe model printsysteem voor verkeersborden, het TrafficJet Xpress Print System. Deze nieuwe oplossing debuteerde op Intertraffic Amsterdam vorige week.

Het TrafficJet Print System is een digitaal printplatform dat ontworpen is voor het printen op reflecterende folie voor verkeersborden, voertuigmarkering en verkeersinrichtingen. Het systeem is klaar om de productie van verkeersborden te herdefiniëren en biedt de voordelen van UV-printen aan signshops op alle productieniveaus. Het is een belangrijke vooruitgang in de industrie en biedt ongeëvenaarde efficiëntie en kwaliteit in het printen van verkeersborden.

Avery Dennison Kiest Mimakis Uv Printer Voor Trafficjet Xpress Printsysteem

Sinds de introductie van het eerste systeem in 2013 heeft Avery Dennison een voortrekkersrol gespeeld bij de digitalisering van het productieproces van verkeersborden. In 2020 breidde het bedrijf haar aanbod uit met de TrafficJet Pro, een hogesnelheidsprinter voor massaproductie die gebruik maakt van UV-uithardende inkt, waardoor onmiddellijke nabewerking zonder droogtijd van de inkt mogelijk is en een milieuvriendelijkere printoplossing wordt geboden. Avery biedt een lange-termijn garantie op digitale borden tot 15 jaar voor buitengebruik.

Arjen Evertse, General Manager Sales van Mimaki Europe: “Wij bij Mimaki zijn verheugd over de samenwerking met Avery Dennison, waarbij we onze geavanceerde UV-printtechnologie combineren met hun expertise om het TrafficJet Xpress Print System te creëren. De selectie van ons product door Avery Dennison om deze oplossing te creëren biedt veelbelovende toegevoegde waarde voor klanten in de productie van verkeersborden. Mimaki en Avery Dennison zijn beide toegewijd om deze samenwerking verder uit te breiden ten behoeve van de bedrijfsgroei van onze klanten.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK