Apple brengt boek uit

apple-boekApple’s nieuwste product is geen update van een smartphone, maar een heus papieren boek. Een prachtig fotoboek, genaamd Designed by Apple in California, waarin alle producten van de afgelopen twee decennia de revue passeren. Van de eerste iMac tot de iPod, MacBook en laatste versie van de iPhone. Aan de hand van 450 foto’s toont het boek de producten als het ontwerpproces. Een echt kijkje in de keuken dus. Zoals we van Apple gewend zijn heeft ook het boek een strak design, zoals een effen witte cover. De prijs is ook navenant: $ 199 voor het kleine formaat, de grote editie kost $ 299.
Bron:DeStandaard


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK