Boek verlicht als lamp

Een bijzonder product op Kickstarter: een boek dat bij openen verlicht als een lamp. ‘Light anywhere, possibility everywhere’ Lumio is een product van Max Gunawan. Deze voormalige architect heft een gehele lijn rondom Lumio neergezet. Zijn werk omvat producten minimalistische en strak design , allemaal producten die in het teken staan van optimaal gebruikmaken van kleine ruimtes. Ook dit boek betreft een multifunctioneel, alledaags object dat eenvoudig en inituitief is en ook nog eens mooi oogt. Met de moderne verlichting hebben mensen volgens hen de vrijheid om mooie verlichting te ervaren waar ze ook zijn. Bijzonder is ook de magnetische oppervlakte, waardoor het boek op een metalen oppervalk bevestigd kan worden. De eerste reacties voor deze Lumio boeklamp zijn overweldigend positief, waardoor de productie in gang kan worden gezet. De prijs ligt nu op 195 Engelse pond.

Lumio3Lumio2

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK