Apple beste merk ter wereld

appleApple is het aansprekende merk ter wereld, althans dat vinden de Nederlandse managers die hebben meegedaan aan het MT500 onderzoek van Management Team. 14% van de Nederlandse managers zien Apple als hét symbool voor innovatie in topdesign. Steve Jobs heeft van Apple een ‘way of life’ gemaakt, een religie bijna, zo stelt onderzoeker Martin Lindstrom. Hij toonde wetenschappelijk aan dat het zien van het Apple-logo dezelfde hersengebieden activeert als bij praktiserende gelovigen.
Apple heeft haar marketing ook goed voor elkaar; door iTunes en App Stores beheerst Apple de toegang voor contentontwikkelaars en weet het bedrijf contentleveranciers en gebruikers aan zich te binden. Met haar marketing en branding vormt Apple een voorbeeld voor andere bedrijven.
Bron: profnews.nl

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK