All-In Verspreidingen doet drie strategische overnames

All-In Verspreidingen doet drie strategische overnames, van Drukwerkverspreiders Almere, Mediaverspreiders Amsterdam en Mediaverspreiders Utrecht.

Overname All Inn 1024x512 1

All-Inn Verspreidingen is expert in de verspreiding van folders en weekbladen en beschikt over een sluitend partnernetwerk van uitgevers, verspreiders en drukkerijen. Er is een datasegmentatie-tool om op basis van reistijden en consumentenprofielen de juiste doelgroepen in kaart te brengen en te bereiken. Nu voegen ze Drukwerkverspreiders Almere, Mediaverspreiders Amsterdam en Mediaverspreiders Utrecht toe “aan onze All-Inn-familie. Deze stap zal niet alleen onze diensten verbeteren, maar ook nieuwe kansen creëren voor jouw marketingdoelen.”

Algemeen directeur Pim Jansen verduidelijkt op LinkedIn: “Met deze geweldige stap voegen we wederom 500.000 huishoudens toe die we wekelijks voorzien van lokaal nieuws en interessante aanbiedingen in folders van retailers en MKB bedrijven.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK