Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Advertentie alleen zichtbaar als je zwanger bent

IKEA heeft in een Zweeds magazine voor aankomende moeders een advertentie geplaatst waarvan de speciale aanbieding alleen zichtbaar is als de moeder in spe haar urine met een special meegeleverde pipet erop druppelt.

De advertentie voor de Sundvik wieg moedigt de kijker aan te plassen op een speciale meegeleverde strip die op de advertentie geplakt zit. Als ze in verwachting is wordt de prijs lager.

Het filmpje laat het principe zien. Ikea werkte samen met het technische laboratorium Mercene labs in Zweden. De technologie is dezelfde die gebruikt wordt in teststrips voor onder meer zwangerschapstesten. Maar er is meer mogelijk, zo kunnen ook teststrips voor bijvoorbeeld suikerziekte gebruikt worden in drukwerk.

 

Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK