Adobe met nieuwe ‘Elements’ editie voor Photoshop

Photoshop Elements 2021 werd deze week gelanceerd. In Photoshop Elements 2021 is onder andere de illusie van beweging toegevoegd aan statische beelden.

Wat is er nieuw in de 2021 editie van Photoshop Elements?

  • Voeg beweging toe aan statische afbeeldingen
    Statische afbeeldingen zijn geweldig. Maar statische afbeeldingen met de illusie van beweging zijn nog beter. Dit jaar introduceren we de mogelijkheid om jouw favoriete foto’s met slechts één klik om te zetten in bewegende foto’s. Aangedreven door Adobe Sensei, kun je eenvoudig leuke, geanimeerde GIF’s met 2D- en 3D-camerabewegingen maken.
  • Nauwkeurig afstellen van portret- en groepsfoto’s met Adjust Face Tilt
    In de loop der jaren hebben we talloze functies geïntroduceerd die helpen om een moment kloppend te maken. Van gesloten ogen tot een gemiste glimlach in een groepsfoto, Elements is te hulp geschoten. Adjust Face Tilt is de toevoeging van dit jaar aan deze categorie van bewerkingen. De door Sensei aangedreven functie helpt je om iedereen op je foto in de goede richting te laten kijken door automatisch de positie van iemands gezicht aan te passen.
  • Verbeter foto’s met aanpasbare Quote Graphics
    We hebben allemaal wat inspiratie nodig – vooral in 2020 – en dit jaar voegen we de mogelijkheid toe om eenvoudig Quote Graphics te maken in Elements. Voeg motiverende citaten of gepersonaliseerde berichten toe aan je foto’s met vooraf ingestelde sjablonen, heel veel aanpassingen en coole animatie-opties.

Bron: Adobe

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK