Actieve advertentie met kleurveranderingen

De januari-editie van het Amerikaanse trend- en technologiemagazine Wired bevat een interactieve advertentie van Motorola (onderdeel van Google) voor haar Moto X smartphone.

motorola ad

Het apparaat is in elf verschillende kleuren verkrijgbaar en de speciaal uitgevoerde advertentiepagina maakt het voor de lezer mogelijk die kleuren ook daadwerkelijk allemaal zichtbaar te maken. Zo’n 150.000 exemplaren van Wired werden voorzien van deze bijzondere versie van de Moto X-advertentie. Deze is op polycarbonaat-papier gedrukt en werd voorzien van plexiglas, LED-verlichting, lithium-batterijen, bedrading en aanraaktoetsen.

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK