3D holografische projectie gecombineerd met aanraakinterface brengt digitale content tot leven

3d en gesturesHet is vooralsnog een kostbare oplossing, maar Engage Holo is een voorbeeld van wat ons de komende jaren te wachten staat op het gebied van digitale content display. De combinatie van holografische projectie en een aanraakinterface lijkt de ultieme oplossing om content letterlijk tot leven te brengen. Het Engelse Engage is een bedrijf gespecialiseerd in dit soort baanbrekende toepassingen. Voor klanten zoals luchtvaartmaatschappij Emirates en Shell, maar ook voor musea realiseerde het bedrijf projecten die de grenzen van wat technisch mogelijk is opzoeken. Een kijkje op hun site is aan te raden al was het alleen al om eens door hun FLUX interactieve digitale magazine te bladeren, daar kun je zien dat met de juiste techniek en vormgeving een e-zine niet saai hoeft te zijn en meer is dan een digitale versie van een tijdschrift.

 

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK