Direct op de muur printen

BB160321 Muur printerEen muur behangen of schilderen, dat kennen we wel. Maar bij de Leyhoeve in Tilburg worden op dit moment muren beprint. Drie Brabanders importeerden een meterslange printer. En die voorziet muren van alles wat je maar kunt bedenken.

Willem van Oranje, levensechte paarden, of de Nachtwacht. Allemaal zijn ze geprint met deze enorme muurprinter. “Het werkt eigenlijk zoals bij een gewone printer. Maar in plaats van op papier, wordt het op de muur geprint”, vertelt Emil Hüsstege, die de printer bedient.

Maar het resultaat is wel iets anders dan een geprint papiertje. Het lijkt bijna alsof je de schilderijen van de muur kunt halen. Maar dat is natuurlijk niet mogelijk. “Door er een beetje schaduw aan toe te voegen, lijkt het net of het inderdaad echt aan de muur hangt.”

De muurprinter werd door Brabanders Emil Hüsstege, John van Loon en Rob van der Wouw geïmporteerd uit China. Gemiddeld kost een geprint schilderij 300 euro.

Bron: Omroep Brabant

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK