Medianieuwsbrief: nieuwe nieuwssite

Alexander Klöpping, bekend van nieuwskiosk Blendle, is samen met uitgever van De Correspondent een nieuwe nieuwssite begonnen: Medianieuwsbrief. De site brengt dagelijks de must reads uit de mediawereld. Idee hierachter is dat de lezer niet zelf alle sites hoeft af te struinen, maar dagelijks in één pagina alle relevante nieuws mbt media onder ogen krijgt. Ook wordt via Medianieuwsbrief.nl het podium voor hun maandelijkse podcast over media, die al 10.000 luisteraars had.
Pfauth legt uit waarom zij de Medianieuwsbrief.nl zijn gestart : “Het aantal abonnees op mijn wekelijkse nieuwsbrief is het afgelopen jaar gegroeid tot 3.500. Inmiddels krijg ik van de achterban dagelijks tips voor interessante artikelen over media. Dat zijn er teveel om te plaatsen in de nieuwsbrief. En daarom beginnen we vandaag een site met het belangrijkste Nederlandse medianieuws (en een beetje uit het buitenland). En die nieuwsbrief schrijven we voortaan samen!”

Bron: medianieuwsbrief.nl

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK