3D holografische projectie gecombineerd met aanraakinterface brengt digitale content tot leven

3d en gesturesHet is vooralsnog een kostbare oplossing, maar Engage Holo is een voorbeeld van wat ons de komende jaren te wachten staat op het gebied van digitale content display. De combinatie van holografische projectie en een aanraakinterface lijkt de ultieme oplossing om content letterlijk tot leven te brengen. Het Engelse Engage is een bedrijf gespecialiseerd in dit soort baanbrekende toepassingen. Voor klanten zoals luchtvaartmaatschappij Emirates en Shell, maar ook voor musea realiseerde het bedrijf projecten die de grenzen van wat technisch mogelijk is opzoeken. Een kijkje op hun site is aan te raden al was het alleen al om eens door hun FLUX interactieve digitale magazine te bladeren, daar kun je zien dat met de juiste techniek en vormgeving een e-zine niet saai hoeft te zijn en meer is dan een digitale versie van een tijdschrift.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK