In 25 jaar, 3 miljoen HP DesignJet-printers

designjetHP lanceerde zijn eerste inkjet grootformaat DesignJet-printer in 1991. Het apparaat verving hiermee penplotters en vernieuwde de manier waarop architecten en engineers grootformaat technische tekeningen ontwierpen. Het originele monochrome model maakte printen makkelijker, sneller en goedkoper. Later kwamen er exemplaren op de markt die ook kleurafdrukken konden maken. Dit zorgde voor nieuwe toepassingsmogelijkheden zoals het printen van GIS-kaarten. Ook beschikten de printers over hogere snelheden en waren afdrukken voorzien van een betere kwaliteit. Wereldwijd zijn er al meer dan 3 miljoen HP DesignJet-printers geïnstalleerd.
Om deze mijlpaal te vieren nodigt HP klanten uit voor de ‘’My HP DesignJet and Me”-wedstrijd. HP DesignJet-eigenaren kunnen zich vanaf 20 juni t/m 10 oktober aanmelden via hp.com/go/myhpdesignjet.
Bron: HP

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK