Wilco verduurzaamt met zonnepanelen

Na het voltooien van de nieuwbouw begin 2023 heeft Wilco verder geïnvesteerd in het verduurzamen van het bedrijfspand. Deze maand zijn ruim 3.000 zonnepanelen geplaatst op het dak.

Wilco Panelen

Op die manier verkleint het bedrijf haar CO₂-footprint om zo een grote bijdrage te leveren aan het tegengaan van klimaatverandering. ‘Maatschappelijke en verantwoord ondernemen staat centraal binnen Wilco’, zegt Wilco in een bericht op haar LinkedIn pagina.

William Schuring, operationeel directeur Wilco: “Opnieuw een mooie stap in het verder verduurzamen van onze productie. Wilco is enorm ambiteus om onze footprint structureel te verlagen. Fase 1 van onze nieuwbouw is hiermee vrijwel afgerond, over 2 jaar moet fase 2 afgerond zijn met wederom 12.500 m2 nieuw bedrijfsoppervlak, CO₂ neutraal gebouwd en een verdere uitbreiding met zonnepanelen. Trots om hier onderdeel van te mogen zijn met ons fantastische team aan medewerkers.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK