Vlaamse regering: alleen nog met sticker ongeadresseerde reclame

In het nieuwe Lokaal Materialenplan van de Vlaamse regering worden inwoners verplicht een sticker op hun brievenbus aan te brengen, indien zij ongeadresseerde reclame willen blijven ontvangen. Een maatregel van grote omvang.

Jaja Stickers

Het Materialenplan omvat een hele reeks maatregelen om restafval tot 2030 30% te reduceren. Minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) presenteerde onlangs het plan.

In ons land beslissen gemeentes over het al dan niet doorvoeren van JAJA stickers

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK