Kodak neemt Graphic Systems Services over

Kodak wil haar positie op de inkjet markt versterken. Met de overname van Graphic Systems Services uit de Verenigde Staten lijkt de fabrikant een nieuwe weg in te slaan, maar dat gaat kennelijk wel ten koste van de toner portfolio.

Gsspress Kodak

Graphic Systems Services Inc. (GSS) is één van de belangrijkste leveranciers van transportsystemen voor inkjetrotatieprinters. Kodak nam GSS over om meer controle te krijgen over de levering van onderdelen voor de Kodak inkjet productlijn. GSS (gevestigd in de Amerikaanse staat Ohio) werkt al 20 jaar samen met Kodak. Het bedrijf levert onder andere de transportsystemen voor de Prosper Ultra 520 en de Prosper 7000 Turbo

Morgen bij Printmedianieuws een analyse rondom de bij Kodak ontstane situatie na het stopzetten van de productie van de Nexfinity en de Ascend toner systemen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK