Vers van de pers: magazine Groene Hart

mijnhollandsgroenehart1Hij is er, vers van de pers, de eerste editie van het gloednieuwe feel-good magazine Mijn Hollands Groene Hart. In het magazine maak je kennis met het prachtige gebied en de natuur, mensen, producten en bedrijven. De feel-good beleving van recreatie, de leukste uitjes, bijzondere initiatieven, mooie fotografie en cultuur zijn prachtig weergegeven en nodigen uit tot het bezoeken van dit bijzondere gebied.

In het allereerste zomernummer ook aandacht voor de Dynamische Driehoek (Alphen-Gouda-Woerden), het leven van de grutto, de lekkerste streekproducten, fotograaf Maarten Koch, Boerderij BuitenLand, luchtfoto’s van Kinderdijk, een Romeins kookboek van Archeon, waterdorp Nieuwkoop en de Groene Winkel van Sinkel. De columnisten Kees van Velzen (wethouder Alphen aan den Rijn) en Kitty Kusters (directeur Groene Hart Merk & Marketing) geven hun frisse opinie op het Groene Hart. En de ambitite is groot: de redactie geeft in het voorwoord aan trots te zijn, maar het magazine(team) te willen uitbreiden.

Deze eerste editie van het magazine met een oplage van 20.000 exemplaren is gratis verkrijgbaar bij ruim tweehonderd locaties in en om het Groene Hart, waaronder de VVV’s, TIP’s, musea, stadhuizen en recreatiebedrijven. De oplage is 20.000 exemplaren.

Lekker online lezen? Klik hier.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK