Value Talk interview over Drupa 2016 geeft aan welke richting we gaan

Drupa Global TrendsDe vraag welke markten met welke productiemogelijkheden een grafisch bedrijf in de komende 5 jaar zou moeten bewerken krijgt antwoord in een Value Talk interview dat de Duitse journalist Andreas Weber had met de nieuwe baas van de Drupa, Sabine Geldermann. Met input van de laatste gegevens die de Drupa organisatie verzameld heeft komt er een duidelijk beeld naar voren over de markten. Handelsdrukwerk, kranten en tijdschriften, verpakkingen en algemeen drukwerk verdelen ongeveer gelijkwaardig de koek aan drukwerk die niet meer groeit. Groei zit er wel in digitaal drukken en investeringen zullen zich concentreren op automatisering van het hele traject van pre-publishing tot productie en distributie. Value Talk belooft ons op weg naar Drupa 2016 op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen die je uiteraard kunt lezen op blokboek.net.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK