Valse boekenbonnen in omloop

Boekhandelaren in de regio Utrecht en Bunnik stellen dat er sinds enige tijd valse boekenbonnen in omloop zijn. Daarbij gaat het om ten minste enkele tientallen exemplaren.

De papieren bonnen, met een waarde van tien tot 25 euro, zijn vervaardigd van het originele waardepapier. Op de achterkant van de valse boekenbonnen ontbreekt echter de controlecode. Joh. Enschedé, de drukker van de waardebonnen, heeft inmiddels aangifte gedaan. Een woordvoerder van het bedrijf kan niet zeggen of het waardepapier intern is verdwenen of gestolen.

De papieren boekenbon wordt sinds vorig jaar niet meer uitgegeven. Eerder uitgegeven coupons zijn echter ongelimiteerd geldig.

Bron : De Telegraaf

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK