Twitter het topidee van 2018

Niemand had het wellicht meer verwacht, maar de aandelen van Twitter stijgen momenteel naar grote hoogte. Er wordt sinds deze week door enkele relevante partijen een succesvolle ommekeer voorspeld bij het social medium.

Na enkele teleurstellende jaren met neergaande cijfers en voorspellingen, rept BNR nu zelfs over een mogelijke comeback voor Twitter in 2018. Aanleiding van deze positieve uitroep, is de evenzo enthousiaste input van de Amerikaanse bank JP Morgan. Zij waardeerden de aandelen van Twitter voor 2018 op, met als mededeling dat “Twitter one of oud top ideas is for 2018.” “We believe both the Twitter story and financial resultats will strenghten over the next year as the company continues to build on its differentiated value proposition for users and returns to revenue growth”, aldus JP Morgan analist Doug Anmuth in een memo aan de klanten. Nieuwe investeringen in het product, een groeiend gebruikersaantal en voorzichtige opbrengsten moeten Twitter winstgevend maken in het volgende jaar. De aandelen van Twitter zijn sinds het JP bericht (maandag 18 december) met 45,13 procent gestegen volgens Business Insider.

Bronnen: BNR, Business Insider, JP Morgan

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK