TileClip voegt prints samen

TileclipInfigo Software ontwikkelde als eerste een toepassing voor TileClip, een product waarbij foto’s op tegelgrootte aan elkaar geklikt kunnen worden tot een groter geheel. TileClip wordt geïntroduceerd op het drupa Innovation Park.

Het voordeel van deze klikmethode is dat de bestelde tegels van papier, keramiek of glas via de post kunnen worden verstuurd, waarna de consument of werknemer ze aan elkaar klikt.

Bestellingen verlopen geheel online. De aanvrager kan via een online format zelf de tegels indelen en daarna de bestelling plaatsen. Toepassingen zijn onder meer POS, muurpanelen, ceramiek, foto’s, kunst. Er zijn tegeltiles en whiteboard tiles. Ook gekleurd glas behoort tot de mogelijkheden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Groot technisch onderhoud

Aanstaande zaterdagnacht wordt onderhoud gedaan aan de volledige stroominfrastructuur in het datacenter waar onze server draait. Dat betekent dat vanaf ca. 16:00 tot zondagochtend 09:00 de website niet bereikbaar is. Excuses voor het ongemak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK