Test van #InMijnBus van start

In het begin van het jaar was er de nodige kritiek op het Spotta initiatief van #InMijnBus. Een technologie via een app om al dan niet te kiezen voor het wekelijkse folderpakket. Een soort digitale brievenbus
sticker.

Test Inmijnbus

Vanaf 1 oktober tot en met 31 december wordt een eerste echte test gedaan in bepaalde postcode-delen van Ede en Utrecht. Elk huishouden ontvangt een kaart met de downloadinstructies voor de app en een unieke code die aan het huisadres wordt gekoppeld.

Inmijnbus Per Week

Op de website wordt vooral de werking uitgelegd voor de consumenten. Vreemd genoeg werd en wordt er nog steeds geen uitleg gegeven over de wijze waarop de bezorgers voor elk huis moeten nagaan of er wel of geen folderpakket moet worden afgeleverd. Consumenten kunnen zelfs per week aangeven of zij wel of geen pakket willen ontvangen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK