Te koop: muziekblad Rolling Stone

Investeren in print, wie durft het nog aan? Een kans is in ieder geval daar: Rolling Stone, het bekendste muziektijdschrift ter wereld, staat te koop. De 71-jarige Jann Wenner, die het blad in 1967 oprichtte, heeft zijn meerderheidsbelang in het blad maandag in de etalage gezet. Het bleek niet meer te doen om het muziek- en achtergrondmagazine alleen te runnen, in een wereld waarin veel magazines de handen ineen slaan. De helft van de aandelen zijn vorig jaar al in handen gekomen van BandLab, een bedrijf in muziektechnologie uit Singapore. Maar toch, print dood? Niet helemaal: Rolling Stone heeft een oplage van – jawel – anderhalf miljoen.

Bron: Sprout

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK