Sustainable Packaging Summit 14-15 november Amsterdam

De Sustainable Packaging Summit heeft een evenement gecreëerd, met als missie om leiders en denkers van binnen en buiten de industrie samen te brengen om zich te richten op de dilemma’s en barrières op onze weg naar duurzame transformatie.

Sps Nov 2023

Voortbouwend op het momentum van de community die zich rond de Summit heeft gevormd, keert de editie van 2023 terug met een breder bereik, meerdere streams, meer deelnemers – en grotere ambities.

De Sustainable Packaging Summit vindt plaats in Amsterdam op 14 en 15 november 2023 en zal de focus verscherpen op de eisen en pijnpunten die naar voren zijn gekomen tijdens de baanbrekende discussies van vorig jaar in Lissabon. De top biedt opnieuw een platform voor leiders uit de waardeketen om openhartig strategische wegversperringen te bespreken en kansen te identificeren om het bedrijfsleven, de regelgeving en de samenleving op één lijn te brengen rond een circulair, net-nul verpakkingsecosysteem.

Lees verder

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK