Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Spectaculaire led-gevel in Rotterdam

Maandenlang is er aan gewerkt. Een led-gevel met 1500 pixels, van Cleary en Benelux Sign Systems, verspreidt nu zijn licht over Rotterdam.
De led-gevel van de KPN-toren wordt gebruikt voor boodschappen van de gemeente Rotterdam, stadsevenementen en videokunst.
Voor de twee Nuenense bedrijven was de opdracht voor het hoofdkantoor van KPN een unieke klus. “Het is het grootste led-scherm van het land”, zegt Jos Kortooms van Benelux Sign Systems.

De led-wand van de toren is gelegen aan de voet van de Erasmusbrug op de Kop van Zuid in Rotterdam. “Het werken in een druk havengebied met weinig ruimte maakte het tot een bijzondere opdracht”, vertelt Marnix van Twist van Cleary. De uitvoerders moesten van hangbruggetjes en glazenwassersliften gebruik maken, om op hoogte te kunnen werken. Voor het karwei is een team van twaalf mensen van de twee bedrijven samengesteld. Het was voor het eerst dat de twee, op honderd meter afstand van elkaar gevestigd in Nuenen, zo intensief samenwerkten.

Bron: ED.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top