Simian zet HP Indigo 10k te koop (vaste prijs, geen korting)

Simian zet de HP Indigo 10k, met volledige HP upgrade naar 12k, in de verkoop vanaf eind april. Altijd binnen gestaan. Altijd onderhoud, service en liefde van HP gekregen, en klaar voor de volgende gebruiker.

Hp 10k

Wouter Haan: “Deze digitale pers drukt fullcolour en heeft een extra slot voor een extra kleur (wit bijvoorbeeld). Je kunt deze B2 pers in productie zien bij Simian in Nederland. Maar uiteraard hebben we ook de nodige filmpjes. De prijs is 200.000 euro, korting doen we niet aan 😉 Stuur me een prive bericht voor meer details over deze digitale pers, of mail me op wouter.haan@simian.nl.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK