Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Silo wint Sign Award

Tijdens de feestelijke uitreiking van de Sign+ Award 2018, werd als winnaar bekend gemaakt: Silo uit Den Haag met het project “Zaans Medisch Centrum”. Ruim 160 bezoekers kwamen aan boord van de ss Rotterdam om het evenement bij te wonen, dat Roland DG tot mede hoofdsponsor mocht rekenen.

René Van der Weijde van Roland DG mocht de Award voor Architectural Signage uitreiken aan Rene Toneman van Silo uit Den Haag. Dit ontwerpbureau was verantwoordelijk voor de winnende inzending “Zaans Medisch Centrum”, dat ook in de prijzen viel als algemene winnaar. Als winnaars van de Sign+ Award 2018 ontvingen Toneman en collega’s een cheque van 1.000 euro uit handen van juryvoorzitter Henri Ritzen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

VIGC trainingen - Haarlem

  • Workshop PDF Update: 28 mei 2019
  • Workshop kleur in een productieproces: 11 juni 2019
  • Introductie in Printed electronics & functional printing: 27 juni 2019

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK