Sign&Print Expo 2023: de terugblik

De week is bijna voorbij, iedereen die de beurs in Gorinchem heeft bezocht is vandaag weer gewoon aan het werk. Wat zijn de conclusies rondom de afgelopen drie dagen?

Opening Dag1 Sign Print 2023

Met meer dan 6200 bezoekers kan de organisatie terugkijken op een succesvolle ‘herstart’ na de afgelopen corona jaren, waarin het beurzenlandschap op zijn zachtst gezegd werd getroffen door talloze maatregelen. Deze 2023 editie was weer als vanouds, weliswaar iets kleiner in omvang, met oude en nieuwe exposanten en een levendig programma, waaronder de eerste Nederlandse editie van het Benelux Online Print Event.

Lees het uitgebreide verslag bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK