Sign bedrijf begint met printen van vinylvloeren

Een vinylvloer met ski’s voor de wintersportliefhebber, of een vloerbedekking met een hole voor de golffanaat. Het bedrijf M4FOUR in Kolham heeft een hightech faciliteit voor het bedrukken van gepersonaliseerde vinylvloeren in gebruik genomen.

Met hulp van de NOM, GROEIfonds en Provincie Groningen, is geïnvesteerd in de opstart en ontwikkeling van de innovatieve techniek. Centraal in de onderneming staat een printstraat, waarmee vloeren snel en haarscherp geprint kunnen worden.

Het bedrijf in Kolham was aanvankelijk gespecialiseerd in grote formaten prints, waaronder kleine oplages vinylvloeren. Het bedrijf zag een gat in de markt voor gepersonaliseerde vinylvloeren en ontwikkelde een eigen productielijn.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK