Porsche laat klanten eigen auto printen

Een droom kan alleen maar uitkomen als je hem een vorm geeft. Dat is de gedachte van Porsche die zijn potentiele klanten de kans geeft een gepersonaliseerde Cayman S te printen; in 3D wel te verstaan.

porsche

Porsche heeft de 3D data vrijgegeven, zodat iedereen die toegang heeft tot een 3D printer zijn eigen gekleurde en gepersonaliseerde auto kan printen. Voel je vrij om creatief te zijn zegt de autofabrikant. Diegenen  die wat extra euro’s over hebben kunnen vervolgens de auto in hun eigen ontwerp laten produceren.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK