Ruim 3000 bezoekers bij Sign2Com

Met 3000 bezoekers mag de beurs in Kortrijk tevreden zijn. De volgende editie staat gepland voor het najaar van 2023.

Exhibition manager Peter Vanbrackel zegt dat voorgaande edities meer bezoekers trokken. Zoals in 2018 toen het event 3500 bezoekers trok. Toch is hij tevreden met 3000 deelnemers, zeker omdat deze editie de eerste ‘weer echt live beurs’ was binnen de branche.

Eindbeslissers

Vanuit de profielen is volgens Vanbrackel op te maken dat bijna 90% van de bezoekers daadwerkelijk eindbeslissers waren. De 67 standhouders konden dan ook terugkijken naar vooral een kwalitatieve beurs, waarbij dus het iets lagere bezoekersaanstal dan gemiddeld meer dan goed werd gemaakt door een grote groep echt geïnteresseerden.

Volgende editie

Voor een bezoek aan de volgende editie moeten geïnteresseerden nog wel even wat geduld opbrengen. Deze staat gepland voor het najaar van 2023. Volg tegen die tijd de website voor meer actuele informatie.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK